Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 31g39kcal8g0g0.7g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g31g11kcal0.3g1.4g0.2g1.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 13g46kcal0.9g9.6g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g196kcal18.6g22.6g2.4g3.4g
Valittu annoskoko174g98kcal9.3g11.3g1.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna87g49kcal4.7g5.7g0.6g0.9g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147