Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 25g37kcal5.4g0g1.7g0g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Kidneypapu keitetty 100g14g14kcal1g2.1g0.1g1g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g14g14kcal1g2.2g0.1g1.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 25g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g177kcal15.6g14g6g6.8g
Valittu annoskoko174g89kcal7.8g7g3g3.4g
Annoskoko puolitettuna87g44kcal3.9g3.5g1.5g1.7g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179