Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green24g76kcal5.6g11.5g0.2g2.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lehtikaali 6.3g2.5kcal0.2g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g254kcal19g32.2g4.2g7.6g
Valittu annoskoko174g127kcal9.5g16.1g2.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna87g64kcal4.8g8.1g1.1g1.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012