Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 25g27kcal1g4.9g0.2g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 42g43kcal1.4g7.5g0.4g1.2g
Salaatti, jäävuori tuore21g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 39g40kcal8.7g0g0.6g0g
Purjosipuli 15g3.3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g29g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g252kcal23.4g30.4g2.6g5.6g
Valittu annoskoko174g126kcal11.7g15.2g1.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna87g63kcal5.9g7.6g0.7g1.4g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211