Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.4g3.7kcal0g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g7kcal0g0.1g0.7g0g
Korianteri, tuore, annos 20g2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu 70g48kcal10.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g312kcal22g10.4g19.6g3.2g
Valittu annoskoko174g156kcal11g5.2g9.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna87g78kcal5.5g2.6g4.9g0.8g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228