Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti 13g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g28g93kcal4.5g17.4g0.6g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g386kcal25g45.2g11g6.4g
Valittu annoskoko174g193kcal12.5g22.6g5.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna87g97kcal6.3g11.3g2.8g1.6g
Arvot/100g100g111kcal7.2g13g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413