Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g101g28kcal1.1g4.9g0.4g3g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g42g80kcal6.3g0g6.3g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g11g8.4kcal2g0.1g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g280kcal19.2g11.6g17.8g6.2g
Valittu annoskoko174g140kcal9.6g5.8g8.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna87g70kcal4.8g2.9g4.5g1.6g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789