Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g125g726kcal27.4g24.9g63.2g0g
Voi 60% rasvaa 87g476kcal0.8g0.4g53.3g0g
Liivatelehti, gelatiini500g1744kcal427.7g0g0.5g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g19g0.2kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa125g700kcal10g46.2g52.5g15g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g125g640kcal11.1g36.5g50g7.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g250g637kcal14.7g8g59.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka125g467kcal1.5g114.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl375g1349kcal7.5g10.1g142.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g13476kcal1001.6g482g843.2g44.8g
Valittu annoskoko1730g6738kcal500.8g241g421.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna865g3369kcal250.4g120.5g210.8g11.2g
Arvot/100g100g390kcal29g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190