Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1327kcal151.8g0g79.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g779g265kcal10.9g46.7g3.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena60g228kcal0.6g55.1g0.3g0g
Ketsuppi, meira72g50kcal1.1g11.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g3739kcal328.8g226.6g168.4g0g
Valittu annoskoko1730g1869kcal164.4g113.3g84.2g0g
Annoskoko puolitettuna865g935kcal82.2g56.7g42.1g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365