Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g780g265kcal10.9g46.8g3.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena60g228kcal0.6g55.2g0.3g0g
Ketsuppi, meira72g50kcal1.1g11.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3464g3743kcal329.2g227g168.6g0g
Valittu annoskoko1732g1872kcal164.6g113.5g84.3g0g
Annoskoko puolitettuna866g936kcal82.3g56.8g42.2g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365