Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g113g34kcal1.1g4.5g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g375g131kcal6g25.9g0.4g5.2g
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3465g659kcal21.4g90.4g19.8g19.4g
Valittu annoskoko1733g329kcal10.7g45.2g9.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna866g165kcal5.4g22.6g5g4.9g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671