Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 280g51kcal1.6g7g1.1g2g
Purjosipuli175g33kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g259g91kcal2.6g17.6g1.3g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P175g105kcal1.8g7.9g7g1.1g
Kiinankaali 140g28kcal2.2g3.2g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g630kcal23.8g82g20.4g24.4g
Valittu annoskoko1736g315kcal11.9g41g10.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna868g158kcal6g20.5g5.1g6.1g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441