Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g141g1025kcal1.4g1.4g112.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 274g940kcal27.9g191.7g3.3g9.6g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 141g121kcal4.4g6.2g8.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g239g49kcal1.4g9.1g0.7g3.3g
Oliivi kivetön musta rainbow70g126kcal0.4g4g11.9g0g
Katkarapu 281g192kcal40.6g0g3.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%281g450kcal7.6g7.6g42.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 141g532kcal39.2g0g42.1g0g
Muna, annos 60g169g148kcal12.7g1.4g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g7166kcal271.2g443.2g468.4g25.8g
Valittu annoskoko1736g3583kcal135.6g221.6g234.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna868g1791kcal67.8g110.8g117.1g6.5g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460