Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 500g3497kcal3.2g0g394g0g
Neilikka, annos 4g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 420g1407kcal0.3g342.7g0.2g5.9g
Sokeri 424g1721kcal0g423.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g14571kcal94.6g1620.6g858.2g17.6g
Valittu annoskoko1736g7285kcal47.3g810.3g429.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna868g3643kcal23.7g405.2g214.6g4.4g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094