Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3231g1150kcal5.2g229.7g2.9g64.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g88kcal0.8g19.3g0.8g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1212g6453kcal4g4.2g727g0g
Kananmuna kuoreton 1333g1901kcal166.6g4g136.6g0g
Sokeri 1373g5574kcal0g1371.8g0g0g
Maapähkinä 565g3212kcal144.7g74.6g243.1g89.3g
Korppujauho 1616g5916kcal169.5g1210g16.6g85.6g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g162g549kcal19.4g96.9g4.5g19.4g
Leivinjauhe 81g142kcal4.2g30.5g0g0.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 404g137kcal12.4g19.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g50245kcal1053.6g6121.6g2263.8g518.6g
Valittu annoskoko10000g25122kcal526.8g3060.8g1131.9g259.3g
Annoskoko puolitettuna5000g12561kcal263.4g1530.4g566g129.7g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739