Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g2151g3269kcal430.1g0g172g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5376g1882kcal86g371g5.4g75.3g
Kesäkurpitsa zucchini 2151g388kcal12g53.8g8.6g15.1g
Sipuli, paistettu 215g218kcal2.8g10.5g17.6g3.7g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.5g0.6g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11746kcal1078.8g905.6g408.4g192.8g
Valittu annoskoko10000g5873kcal539.4g452.8g204.2g96.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2936kcal269.7g226.4g102.1g48.2g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009