Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g38g132kcal9.7g0.9g10.1g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g9g40kcal1.8g3.5g2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 75g18kcal1.3g1.6g0.2g1.7g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät52g52kcal8.7g0.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g483kcal43g13.2g27.4g3.4g
Valittu annoskoko174g241kcal21.5g6.6g13.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna87g121kcal10.8g3.3g6.9g0.9g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779