Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g131g31kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.5g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g265kcal4.6g12.6g21.2g6.2g
Valittu annoskoko174g132kcal2.3g6.3g10.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna87g66kcal1.2g3.2g5.3g1.6g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318