Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali112g24kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g282kcal20.6g9g18g5.2g
Valittu annoskoko174g141kcal10.3g4.5g9g2.6g
Annoskoko puolitettuna87g71kcal5.2g2.3g4.5g1.3g
Arvot/100g100g81kcal5.9g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213