Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g13g44kcal3.5g0.3g3.3g0g
Pirkka salsadippi medium23g13kcal0.2g2.9g0.1g0.3g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g25g30kcal0.7g1.3g2.5g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)38g9kcal0.3g1.6g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi25g6.5kcal0.3g1.2g0.1g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g50g38kcal8.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g307kcal27g14.6g16g0.8g
Valittu annoskoko174g154kcal13.5g7.3g8g0.4g
Annoskoko puolitettuna87g77kcal6.8g3.7g4g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155