Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.3g0.2g0.6g
Vehnälese 1.7g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.6g0g
Porkkanaraaste 200g50g14kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Tomusokeri 1dl=60g13g50kcal0g12.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 25g72kcal2.7g0.7g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g995kcal14.4g117.6g50.8g4.8g
Valittu annoskoko174g498kcal7.2g58.8g25.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna87g249kcal3.6g29.4g12.7g1.2g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696