Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g56g135kcal5g26.4g1g6.8g
Ketsuppi 15g14kcal0.2g2.9g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)41g74kcal9.5g0g3.3g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g19g73kcal4.5g0.2g6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g651kcal49.6g60.4g21.6g14.2g
Valittu annoskoko174g326kcal24.8g30.2g10.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna87g163kcal12.4g15.1g5.4g3.6g
Arvot/100g100g187kcal14.3g17.4g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424