Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g119kcal3.5g24.3g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%18g40kcal0.5g0.9g3.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.9kcal0.5g0.7g0.2g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Mansikkahillo 38g85kcal0.2g20.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g681kcal13.8g108.6g19g3g
Valittu annoskoko174g341kcal6.9g54.3g9.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g170kcal3.5g27.2g4.8g0.8g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262