Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g3.7g4.1kcal0g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)50g40kcal8.3g0g0.5g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Tomaatti 16g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g210kcal21.2g11g7.6g3g
Valittu annoskoko174g105kcal10.6g5.5g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g52kcal5.3g2.8g1.9g0.8g
Arvot/100g100g60kcal6.1g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239