Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 25g27kcal2.1g3.5g0.1g1.8g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 13g40kcal3g5.7g0.2g1.1g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.5g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g202kcal11.6g26.4g3.2g8.2g
Valittu annoskoko174g101kcal5.8g13.2g1.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna87g51kcal2.9g6.6g0.8g2.1g
Arvot/100g100g58kcal3.3g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829