Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika keltainen 22g6.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)44g18kcal0.7g3.6g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 27g38kcal5.1g0g1.9g0g
Valkokaali keräkaali 44g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g170kcal13.8g16.8g4.2g4.2g
Valittu annoskoko174g85kcal6.9g8.4g2.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna87g43kcal3.5g4.2g1.1g1.1g
Arvot/100g100g49kcal4g4.8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104248