Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 14g73kcal0.1g0.1g8.2g0g
Sokeri 14g57kcal0g13.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Grahamjauho 14g44kcal1.4g8.2g0.3g1.3g
Mustikka metsä- 55g24kcal0.3g3.5g0.3g1.8g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g11g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Rahka Milbona27g19kcal3.3g1.1g0.1g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g659kcal18.6g86.2g24.2g7.4g
Valittu annoskoko174g330kcal9.3g43.1g12.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna87g165kcal4.7g21.6g6.1g1.9g
Arvot/100g100g189kcal5.3g24.8g7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163