Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g38g65kcal7.7g0g3.8g0g
Peruna, uusi 29g22kcal0.5g4.6g0.1g0.3g
Sipuli kuivattu 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.4g
Keittojuurekset, apetit22g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.2g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g203kcal17.4g13.2g8.8g2.6g
Valittu annoskoko174g102kcal8.7g6.6g4.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna87g51kcal4.4g3.3g2.2g0.7g
Arvot/100g100g58kcal5g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125