Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado52g24kcal0.3g5.7g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 48g16kcal1g2.1g0.1g1.2g
Parsa 41g6.3kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Hunaja 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea20g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g199kcal4g22.6g9.2g4g
Valittu annoskoko174g99kcal2g11.3g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna87g50kcal1g5.7g2.3g1g
Arvot/100g100g57kcal1.1g6.5g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739