Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g5.3g19kcal0.3g4g0.1g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss4.7g16kcal1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g252kcal17.2g20.2g10.4g3.6g
Valittu annoskoko174g126kcal8.6g10.1g5.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna87g63kcal4.3g5.1g2.6g0.9g
Arvot/100g100g72kcal4.9g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796