Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Siirappi, tumma3.9g13kcal0g2.9g0g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.9g31kcal1.1g6.3g0.2g0.3g
Oivariini, 60 (100g)8.5g47kcal0.1g0.1g5.1g0g
Liivatelehti, gelatiini2.3g7.9kcal1.9g0g0g0g
Flora vispi 20%28g62kcal0.8g1.4g5.6g0g
Flora Vanilla 12%28g54kcal1.3g4.5g3.4g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g34g91kcal2.7g4.1g6.8g0g
Puolukka 34g13kcal0.1g2.3g0.2g0.9g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g824kcal16.4g74g49.2g2.4g
Valittu annoskoko174g412kcal8.2g37g24.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna87g206kcal4.1g18.5g12.3g0.6g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137