Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria75g108kcal12g1.9g5.5g0g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g19g12kcal0.3g0.7g0.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%9g22kcal2.7g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g464kcal43.4g7.4g27.4g2.4g
Valittu annoskoko174g232kcal21.7g3.7g13.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna87g116kcal10.9g1.9g6.9g0.6g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311