Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 34g5.4kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g3.4g2.4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g3.4g7.4kcal0g1.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g1.1g3.7kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee54g56kcal12.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g198kcal31.8g9g2.2g4.4g
Valittu annoskoko174g99kcal15.9g4.5g1.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna87g50kcal8g2.3g0.6g1.1g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369