Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g38g57kcal7.5g0g3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g94g33kcal1.5g6.5g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Sipuli, paistettu 3.8g3.8kcal0g0.2g0.3g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g205kcal18.6g15.8g7.2g3.4g
Valittu annoskoko174g102kcal9.3g7.9g3.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna87g51kcal4.7g4g1.8g0.9g
Arvot/100g100g59kcal5.3g4.5g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009