Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 19g61kcal2g11.3g0.4g1.8g
Mustikka metsä- 34g15kcal0.2g2.2g0.2g1.1g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g229kcal4.4g46g1.2g5.8g
Valittu annoskoko174g114kcal2.2g23g0.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna87g57kcal1.1g11.5g0.3g1.5g
Arvot/100g100g66kcal1.3g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729