Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g56g14kcal1g1.7g0.3g1.1g
Sipulikuutiot rainbow56g5.6kcal0.8g0.8g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)5.6g35kcal0g0g3.9g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki56g84kcal0.6g3.4g7.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g278kcal4.8g11.8g23g3g
Valittu annoskoko174g139kcal2.4g5.9g11.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g70kcal1.2g3g5.8g0.8g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888