Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 62g76kcal13.3g0g2.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika vihreä 27g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi11g9kcal0.5g1.7g0g0g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Smetana, Valio, hyla16g61kcal0.3g0.4g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g359kcal30g10.2g21.8g2g
Valittu annoskoko174g179kcal15g5.1g10.9g1g
Annoskoko puolitettuna87g90kcal7.5g2.6g5.5g0.5g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162