Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala28g68kcal3.1g12.4g0.6g3.4g
Tonnikala vedessä 65g68kcal14.5g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Polar 5% juusto28g48kcal8.7g0g1.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g11g12kcal2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g408kcal57.2g28.4g6.8g8g
Valittu annoskoko174g204kcal28.6g14.2g3.4g4g
Annoskoko puolitettuna87g102kcal14.3g7.1g1.7g2g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391