Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g33g22kcal0.5g5g0g0g
Keittojuurekset, apetit17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g15g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Vihreä papu, pitkä8.3g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g181kcal15g13.8g7.4g2.2g
Valittu annoskoko175g91kcal7.5g6.9g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna87g45kcal3.8g3.5g1.9g0.6g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856