Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g96kcal1.8g9.6g4.8g3.4g
Valittu annoskoko174g48kcal0.9g4.8g2.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna87g24kcal0.5g2.4g1.2g0.9g
Arvot/100g100g27kcal0.5g2.8g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011