Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit7.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ahven 27g23kcal4.6g0g0.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g18g22kcal0.6g0.7g1.8g0g
Kalaliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g153kcal12.4g14.6g4.8g1.4g
Valittu annoskoko175g77kcal6.2g7.3g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna87g38kcal3.1g3.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.2g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622