Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Nauris 13g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g129kcal4.6g16.4g4.2g5.4g
Valittu annoskoko175g64kcal2.3g8.2g2.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna87g32kcal1.2g4.1g1.1g1.4g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753