Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka9g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g23g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g28g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.9g2.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g68kcal7.6g7.4g1g0.4g
Valittu annoskoko175g34kcal3.8g3.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna87g17kcal1.9g1.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167