Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)75g19kcal0.8g4.1g0g1.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 38g63kcal10.4g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g227kcal23.2g11.4g9.6g3.4g
Valittu annoskoko175g114kcal11.6g5.7g4.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna87g57kcal5.8g2.9g2.4g0.9g
Arvot/100g100g65kcal6.6g3.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802