Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 79g37kcal0.4g6.6g0.2g1.5g
Raparperi 56g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.1g0.7g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)8.4g61kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g471kcal5.8g69.2g15.6g7.4g
Valittu annoskoko175g236kcal2.9g34.6g7.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna88g118kcal1.5g17.3g3.9g1.9g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.8g4.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191