Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 283g1147kcal0g282.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 200g251kcal21.9g0.5g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g556kcal16.5g113.5g1.9g5.7g
Vehnälese 17g38kcal2.2g2.6g0.7g6.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g61kcal0.6g13.2g0.6g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl166g1496kcal0g0g166.3g0g
Porkkanaraaste 200g499g135kcal3g26.4g1g12.5g
Tomusokeri 1dl=60g125g499kcal0g124.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 249g720kcal27.4g7.5g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g9954kcal144g1177.4g506.6g48.8g
Valittu annoskoko1740g4977kcal72g588.7g253.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna870g2488kcal36g294.4g126.7g12.2g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696