Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g500g300kcal50g21.5g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Mantelilastu (A la meira)200g1200kcal48g13.2g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g8217kcal330g108g729.2g0g
Valittu annoskoko1740g4108kcal165g54g364.6g0g
Annoskoko puolitettuna870g2054kcal82.5g27g182.3g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231