Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit223g290kcal6.7g4.5g29g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g625g2124kcal87.4g0g193.6g0g
Broilerinfilee (Snellman)892g741kcal146.3g15.2g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g6309kcal480.8g39.4g463g0g
Valittu annoskoko1740g3154kcal240.4g19.7g231.5g0g
Annoskoko puolitettuna870g1577kcal120.2g9.9g115.8g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231