Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 240g242kcal3.1g11.6g19.6g4.1g
Linssi, vihreä, go green509g1721kcal147.6g290.2g5.1g155.3g
Kikherne (Gogreen), annos 100g509g535kcal40.7g71.3g10.2g50.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g255g71kcal1.5g15.1g0.5g6.4g
Rypsiöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g150g172kcal9g7.5g12g0g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.4g7.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g6478kcal410g800.2g200g434.4g
Valittu annoskoko1740g3239kcal205g400.1g100g217.2g
Annoskoko puolitettuna870g1620kcal102.5g200.1g50g108.6g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393506