Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1339g1123kcal244.3g0g14.7g0g
Pekoni rasvainen 187g705kcal22.5g0g69.3g0g
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.4g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g4109kcal572.2g6g198.6g24.6g
Valittu annoskoko1740g2055kcal286.1g3g99.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna870g1027kcal143.1g1.5g49.7g6.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900